Trucuri mobila spatioasa

Trucuri pentru o casa cat mai confortabila

Casa este locul unde trebuie sa ne simtim cel mai bine, deoarece este locul unde ne petrecem cel mai mult timp. Dormitorul, baia, bucataria si livingul trebuie sa fie spatiile care sa ne ofere cel mai mare confort, din toata lumea. Astfel, mobilarea casei este o misiune extrem de importanta si de multe ori, destul de dificila.

Pentru a te asigura ca nu dai gres, iti prezentam cateva trucuri extrem de importante, care vor contribui cu succes la confortul pe care ti-l ofera propria casa:

  • Foloseste cat mai multe pete de culoare. Petele de culoare aduc un plus de eleganta si transforma orice incapere intr-una vie si placuta. Nu iti fie frica sa folosesti pete de culoare pe peretii dormitorului sau pe diversele obiecte decorative din casa. Poti folosi culori vii si puternice, cum ar fi portocaliul, verdele, rosul sau galbenul. Rezultatul ofera un spatiu mult mai luminos si mai placut. Ai grija sa nu exagerezi, deoarece, daca sunt folosite in cantitati foarte mari, pot fi extrem de obositoare.
  • Foloseste perdele colorate. Daca peretii casei au culoarea alba, este bine sa eviti perdelele albe, deoarece albul folosit in cantitati foarte mari poate sa dea un aspect impersonal. Foloseste perdele colorate, potrivite personalitatii tale.
  • Opteaza pentru piese de mobilier cu multe spatii de depozitare. Depozitarea reprezinta de multe ori o adevarata problema, mai ales atunci cand ai foarte multe obiecte in casa. Singurul mod in care poti sa faci o depozitare eleganta, este sa alegi piese de mobilier cu multe spatii de depozitare. Poti fie sa achizitionezi mobila preferata de pe 1mob, fie sa comanzi mobilierul de care ai nevoie.
  • Nu neglija detaliile. Cateva lumanari parfumate, o sticluta cu ulei parfumat sau mici accesorii care miros frumos, pot face diferenta intre o camera impersonala si una foarte primitoare. Incearca sa nu incarci camera cu lucruri inutile, insa alege sa ii oferi un aer personal, care sa te reprezinte intr-u  totul.
  • Foloseste-te de dungi, flori si buline. Poti sa folosesti o fata de masa in dungi, o perna cu imprimeuri florale sau o lenjerie de pat cu buline. Detaliile sunt totul, asadar, nu le neglija. Cu atentie, putin timp alocat amenajarii si cu imaginatie, iti poti transforma casa intr-un spatiu primitor, care sa te atraga ori de cate ori te intorci de la munca sau din calatorii.

Alte articole