Mobila dormitor la comanda

Proiect mobilă dormitor
1. Proiect
Randare mobilă dormitor
2. Randare
Execuție mobilă dormitor
3. Execuție
123

Dormitorul este ce mai intimă și caldă încăpere a casei, locul unde va încărcați bateriile pentru o nouă zi, de aceea trebuie mobilat în funcție de necesitățile dvs. pentru a optimiza la capacitate maximă spațiul.

Vă oferim o gamă variată de modele de paturi și saltele pentru a satisface gusturile și nevoile tuturor clienților. Produsele realizate de noi reprezintă cu siguranță alegerea optimă.

În dormitor trebuie creată o ambianță cât mai odihnitoare și romantică ce vă deconectează de stresul cotidian acumulat. Alegearea culorilor joacă de asemenea un rol foarte important în dormitor. Mobila la comanda realizata de MobilaKoncept îndeplinește cu succes toți factorii necesari.

Vrei și tu?
Cere gratuit o ofertă de preț, iar noi îți vom răspunde în maxim 24 ore
Cere ofertă
Mostrar materiale dormitor

Patul din dormitor

Principala piesa intr-un dormitor

Principalul avantaj al realizarii unui pat la comanda il constituie insasi faptul ca granitele imaginatiei pot fi depasite. Posibilitatile infinite de materiale utilizate pot da un aer aparte acestei piese de mobilier.

Utilizarea unui material precum pielea naturala asigura produsului o eleganta aparte si o rezistenta in timp indelungata. Piele ecologica are aceleasi avantaje, diferenta majora fiind costurile produsului si durata medie de utilizare mai scazuta comparativ cu pielea naturala. Ambele materiale au ca plus intretinerea extrem de facila, aceste materiale putand fi sterse cu usurinta, fara prea mult efort si fiind foarte rezistente la pete nedorite.

Cel mai utilizat material pentru aceasta nisa este in schimb materialul textil. Acesta este foarte maleabil, permite cusaturi duble, forme deosebite usor de realizat, intr-un cuvant este materialul cu care te poti juca si el nu se supara. Piata stofelor pentru tapiterii vine in ajutorul nostru ca producatori de mobilier cu o gama larga de materiale textile de tipuri si compozitii diferite, cu o rezistenta foarte mare la frecare si sunt disponibile intr-o multitudine de culori si nuante.

Baza de sustinere

Somiere si saltele

Patul dumneavoastra realizat la comanda nu inseamna insa nimic fara o saltea pe masura. Consilierii nostri va pot indruma in alegerea unei saltele potrivite in functie de solicitarile tale. In acest sens va putem indruma catre producatorii specializati pe acest tip de produs.

Salteau in schimb, are nevoie de o baza de sustinere si anume somiera. Aici, va putem la dispozitie o gama larga de somiere de tipul celor fixe, rabatabile manual, rabatabile electric, pliabile. Toate acestea fiind disponibile pe o gama larga de materiale utilizate cu avantaje/specificatii diferite.

Somiera pentru dormitor
Mobila dormitor copii

Dormitoare pentru copii

Realizate conform normelor Uniunii Europene

Designul mobilierului pentru copii trebuie să țină cont de normele de siguranță impuse de UE. Trebuie evitate pe cât posibil colțurile în unghi de 90 grade și șuruburile la vedere ce pot cauza grave accidente copilului dvs. De asemenea materialele și substanțele din care se realizează mobila de copii trebuie să nu provoace alergii celui mic.

Accesorii dormitor

Lumina ambientala

Desi produsul in sine este suficient pentru a da o nota aparte dormitorului tau, putem folosi cateva acesorii ce ii dau acestuia plus valoare. Un exemplu important si cel mai utilizat in astfel de proiecte este utilizarea profilelor LED.

Benzile LED in profile cu dispersor si actionate cu intrerupator touch dimabil aduc in spatiul dumneavoastra fie o lumina de veche atunci cand ai nevoie fie iluminarea decorativa perfecta pentru acest spatiu.

Banda led dormitor

Mobila dormitor realizata

Exemple mobila dormitor MobilaKoncept