Servicii oferite

Oferim un pachet complet de servicii ce vine în ajutorul dvs. în vederea realizării mobilierului la comanda personalizat

MobilaKoncept transpune în realitate ideile dvs, având avantajul unei echipe tinere, dedicată și bine pregatită profesional. Atenția sporită alocată detaliilor recomandă compania noastră ca fiind o alegere inspirata astfel încât casa/spațiul dumneavoastră să fie amenajat într-un mod ce vă reprezintă.

15+ ani experiență

Managementul companiei are experiență în producția de mobilier de mai bine de 15 ani. Echipă de tineri profesioniști, lucrăm cu materiale de bună calitate și oferim o atenție sporită detaliilor. Raportul calitate-preț al mobilierului nostru este unul corect și competitiv pe piață.

Servicii mobilakoncept
Consultanta mobila la comanda

Consultanță

Pentru a transpune ideile dumneavoastră cât mai bine în realitate, consilierii nostri vă stau la dispoziție.

Vă asigurați astfel că ideile dumneavoastră privind amenajarea cu mobilier a casei/biroului sunt puse în practică cu ajutorul celor mai eficiente metode, într-un mod cât mai profesionist.

Proiectare mobilă 2D/3D

MobilaKoncept pune la dispoziția clienților serviciul de simulare în variantă 2D/3D a proiectelor de mobilier. Simularea 3D a proiectului dumneavoastră vă oferă o imagine realistă asupra spațiului și modului de amenajare al acestuia.

*Serviciul de proiectare mobilier 3D presupune costuri suplimentare.

Mobila proiectare de birou
Transport mobila

Transport și montaj

Gratuit în București și zonele limitrofe. În țară în funcție de valoarea comenzii.

Toate produsele de mobilier realizate de noi beneficiază de transport și montaj gratuit pe raza Municipiului București.

Servicii post-vânzare

Post-garanție, completări, modificări…

Puteți apela cu încredere după achiziția produselor, chiar și dupa expirarea garanției la serviciile noastre. Remediem orice problemă aparută, completăm cu elemente de mobilier acolo unde este necesar și ne asigurăm că satisfacția dvs. este la cele mai înalte cote. Acest serviciu este destinat exclusiv clienților noștrii..

Servicii post-vanzare mobila
Planificare buget

Planificare buget

Vă oferim consultanță pentru alegerea celor mai potrivite produse de mobilier pentru căminul dvs.

MobilaKoncept vă poate oferi produse pentru întreaga casă: mobilier la comandă, scaune, canapele, saltele, electrocasnice incorporabile, fapt ce se traduce printr-o eficiență crescută a timpului dumneavoastră.

Modalități de achiziție

Vă oferim 2 modalități de achizitie a serviciilor și produselor noastre de mobilier la comandă

1. Trimite schița

Trimiteți schița sau proiectul prin formularul de contact sau pe adresa de email office@mobilakoncept.ro

Cea mai rapidă metodă de a obține o cotație de preț preliminară pentru mobila la comanda este să ne trimiți o schiță a mobilierului dorit cu cotele aferente (lungime, lățime și adâncime a fiecărui corp în parte).

Exemple de schițe trimise de clienți:

2. Apelezi un consultant

Apelați telefonic un consultant pentru a programa o întâlnire la domiciliul/sediul dvs. în vederea efectuăriile măsurătorilor, a cotației de preț și realizarea unui proiect 3D pentru previzualizarea proiectului de mobilier.

Indiferent de varianta aleasă, prețul exact se stabilește după măsurătorile finale înainte de semnarea contractului de execuție.