Mobila living la comanda

Proiect mobilă living
1. Proiect
Randare mobilă living
2. Randare
Execuție mobilă living
3. Execuție
123

Living-ul este încăperea care face o prima impresie oricărui musafir și este in general și mica noastră oază de relaxare după o zi extenuantă. Living-ul sau sufrageria este locul unde familia se reunește, se distrează și se relaxează.

O zonă bună de relaxare unde puteți viziona un film, un meci sau chiar puteți organiza mici petreceri. De aceea mobila la comanda pentru living (sufragerie) trebuie sa fie practic si de o simplitate elegantă.

Modernizarea sau amenajarea livingului trebuie să țină cont în primul rand de principala destinație a acestuia.

Vrei și tu?
Cere gratuit o ofertă de preț, iar noi îți vom răspunde în maxim 24 ore
Cere ofertă
Panouri riflaj mobila living

Riflaje

Panouri despartitoare

Nu exista limite cand vorbim despre nevoile individuale si alegerea stilului de viata. Odata cu asta se observa o nevoie majora de imbinare a utilitatii spatiilor de locuit si tot-o-data separarea acestora cu ajutorul unor "artificii" arhitecturale ce pun in valoare zonele.

Aici facem referire la spatiu de dining si cel de living, spatii ce se preteaza a fi separate cu ajutorul panourilor de tip riflaj sau separatoare realizate din diferite materiale. Fie ca vorbim de structuri realizare din pal melaminat/mdf sau cu baza metalica, acestea au menirea de a separa intr-un mod elegant zone cu destinatii diferite intr-un mediu ambiental comun.

Scaune și mese living

Mese și scaune clasice sau moderne

Eleganța și funcționalitatea sunt cele două elemente în atenția cărora echipa noastră de design vă poate propune un set ce se asortează cât mai bine mobilierului de living ce urmează a fi realizat.

Scaune living
Canapele living

Canapele living

Canapele, colțare și fotolii…

Livingul în general ca design se învarte în jurul spațiului de relaxare ce este asimilat cu canapeaua, colțarul și fotoliile. Mobila de living trebuie sa fie perfect integrata cu spatiul dvs.Propunerile noastre țin cont de raportul calitate-preț. Nu întotdeauna calitatea unei canapele este regăsită în prețul de achiziție. Pentru acest lucru MobilaKoncept vine în ajutorul dvs. cu cele mai inovatoare soluții.

Mobila living realizata

Exemple mobila living MobilaKoncept