Mobila dormitor la comanda

Mobila de dormitor potrivită

Dormitorul este un loc grozav in care ne permitem sa exprimam un stil individual. Atat noi cat și prietenii cei mai apropiați pot avea acces la acest domeniu privat. Cu asta în minte, de ce sa nu facem un pas hotărâtor și sa ne creem mobila de dormitor a visurilor noastre.

Pentru asta putem sa tinem cont de cateva  dintre cele mai recente tendințe în  acest proces. Tot mai mulți oameni aleg ca dormitor lor sa fie un spatiu in care sa se relaxeze, sa se inspire, sa citeasca si sa se odihneasca foarte bine. Pentru a indeplini aceste conditii avem nevoie de culori si mobila potrivita stilului nostru.

O ușă veche, o broderie de frumoasa, obiecte dragi asezate pe o mobila de dormitor potrivita stilului nostru face parte din conditiile unui dormitor potrivit.

Aceaste idei se pot pune in practica cu ajutorul unui specialist. Mobila potrivita  montata corespunzator pe perete potrivit bine ales poate face mult mai mult decat o mobila scumpa asezata necorespunzator.

Dormitoarele sunt locuri potrivite pentru a comunica cu cei apropiati sau pentru a petrece momente de neuitat in familie. O cameră cu un continut minimalism ofera un cadru perfect pentru acest lucru, deoarece spatiul ne va crea un sentiment relaxant prin simplitatea de care ne putem bucura in liniste.

Totodata, o camera in care mobila din lemn este elementul predominant iar suprafetele sunt bine alese si definite, ne creaza o stare de confort sporit. De asemenea, un loc de dormit in care culorile calde predomina ne  ofera o stare relaxanta. Toate aceestea fac parte din conditiile necesare atunci cand vrem sa ne odihnim si sa avem un somn  bun.

Dormitorul nu are ca singură funcţie pe cea a dormitului, dimpotrivă, acesta ar trebui să fie cât mai practic, cu suficiente spaţii pentru depozitare. De asemenea, un dormitor ar trebui să fie cât mai confortabil.

Mobilier practic pentru dormitor

Funcţia practică a dormitorului este îndeplinită de sertarele numeroase şi spaţiile pentru depozitare a hainelor, lenjeriilor de pat, păturilor, plăpumilor, etc.

Chiar şi somierele pot fi folosite în scopul creării unor spaţii în plus pentru depozitare, profitându-se astfel la maxim de întreaga suprafaţă a patului. Prin rabatarea saltelei se poate obţine un dulap sub pat. În el se pot depozita hainele de schimb de la un anotimp la altul.

Somnul este direct influenţat de pat, somiere şi saltea, ceea ce înseamnă că acestea au un aport destul de mare la gradul de confort. Specialistii nostrii iti vor recomanda saltele cu arcuri, saltele cu spumă, saltele memory, saltele bio, saltele cu latex, saltele cu cocos şi saltele cu Aloe Vera, potrivite pentru orice pat, de orice mărime.

Mobilier cu design futurist, clasic si contemporan

Realizam piese de mobilier pentru dormitor, pentru toate gusturile. Alături de confort şi practicabilitate, designul este la fel de important. Prin creativitate şi inovaţie, specialiştii mobilaKoncept creeaza mobilier cu design deosebit.

Un alt avantaj pe care ţi-l oferim este personalizarea mobilerului după propriile necesităţi şi gusturi: dimensiuni, model, culoare, material folosit, integrarea accesoriilor în mobilier, etc. Dacă arunci o privire în secţiunea Portofoliu vei înţelege cum putem personaliza mobilierul conform cerinţelor tale. De asemenea, vei observa că oferim atât mobilier pentru adulţi, cât şi piese de mobilă pentru tineret şi bebeluşi.

Apelează la specialiștii mobilaKoncept

Alte avantaje pe care le oferim clienţilor noştri din Bucureşti sunt transportul rapid gratuit, montajul gratuit şi alte servicii post-vânzare (modificări, completări etc. la mobilierul comercializat de mobilaKoncept). Dacă nu te-ai hotărât încă ce piese de mobilier ţi se potrivesc, specialiştii noştri te vor ajuta să alegi, astfel încât să te încadrezi în bugetul alocat.

Dacă vă place idea unui dormitor in care sa aveti parte de concepte nonconformiste specialiștii noștrii pot apela la diferite trucuri cum ar fi: forme, culori, modele sau pereti tapitati in ton cu mobila ne pot oferi stari sau ne pot da senzatia de spatii mult mai mari decat sunt ele in realitate. Pentru asta avem nevoie doar de putin curaj si indrazneala.


Alte articole