mobila zodie

Design interior in functie de zodie

Zodiacul este impartit in 12 semne zodiacale, fiecare dintre ele avand o influenta importanta asupra persoanei ce il poarta. Gusturile in materie de design interior ale fiecaruia sunt, printre altele, influentate si de semnul zodiacal.

Pentru berbec, interiorul ar trebui sa fie o reflexie a personalitatii sale. Pentru el, casa nu este un loc pentru odihna si relaxare, ci o oportunitate in plus de a-si face cunoscuta personalitatea. Spatiul berbecului va fi caracterizat de linii drepte si culori deschise.

Taurul prefera confortul si stabilitatea. Astfel, va redecora spatiul destul de rar, simtindu-se bine ani in sir in acelasi decor. Taurul acorda atentie marie calitatii si texturii folosite pentru realizarea interiorului sau, astfel putem caracteriza interiorul taurului drept ”tactil” si natural.

Gemenii sunt intr-un fel opusul taurului. Acestia prefera sa-si modifice des interiorul simtind nevoia de diversitate. Semnul gemeni este unul ce inclina catre o latura artistica, astfel ca va tinde spre cele mai noi tendinte in design interior, preferand un spatiu puternic iluminat, intr-o paleta ce include mult galben sau cafeniu.

Pentru rac, casa reprezinta un spatiu in care sa se „ascunda” de tot ce-l inconjoara. Racii, fiind familisti convinsi, apreciaza mult confortul si siguranta. Acestia prefera sa-si decoreze interiorul „dupa capul lor”, de cele mai mult ori cu obiecte personale. Culorile alese vor fi bleu si maroniu.

Leul are un simt estetic foarte dezvoltat. Acesta isi decoreaza interiorul astfel incat sa-si impresioneze musafirii de fiecare data. Un design interior creativ va fi de asemenea foarte apreciat de zodia leu. Albul, culorile foarte deschise si albastrul sunt preferatele leului pentru interior.

Fecioara se uita in primul rand la utilitate si abia apoi la partea estetica. Aceasta nu tine foarte mult sa fie in concordanta cu ultimele tendinte de design interior. Firea foarte logica a fecioarei o face sa aprecieze liniile drepte si modelele geometrice.

Balanta, nu putea fi altfel decat echilibrata si atunci cand vine vorba de design interior. Acest semn prefera calea de mijloc, tinandu-se departe de extreme. Cei din zodia Balanta apreciaza spatiile deschise si prefera culori precum lila, albastru inchis sau violet.

Scorpionul este o zodie puternica si activa. Acesta isi reincarca bateriile stand acasa in spatiul personal, drept pentru care designul interior are o importanta mare. Scorpionului ii place sa imbine culorile deschise si puternice cu alb si negru pentru un contrast spectaculos.

Firea aventuroasa a sagetatorului se reflecta si in designul interior al acestuia. De cele mai multe ori va alege elemente extravagante, avand de fiecare data un interior spectaculos. Culorile alese pot fi adesea cele de tip neon, albastru, verde, portocaliu sau corai.

Interiorul ales de zodia capricorn va reflecta intotdeauna statutul social si realizarile acestuia. Acesta acorda atentie sporita detaliilor si au o buna organizare a spatiului. Combinatia de culori perfecta pentru capricorn este rosu, alb si negru.

Varsatorul, un semn de aer, prefera interioarele mari, spatioase si luminoase. Acesta tine mult la originalitate si va alege un design interior diferit de cel conventional. Accente de culori deschise combinate cu gri sau bej sunt de cele mai multe ori optiunile varsatorului.

Pestii isi folosesc la maximum imaginatia pentru a crea interioare elegante cu elemente fantastice. Interiorul spatiului personal este pentru ei intregul univers. Culorile alese vor fi de cele mai multe ori lila, albastru, verde si gri.


Alte articole