Mobila dormitor la comanda

Dormitorul este ce mai intimă și caldă încăpere a casei, locul unde va încărcați bateriile pentru o nouă zi, de aceea trebuie mobilat în funcție de necesitățile dvs. pentru a optimiza la capacitate maximă spațiul.

Vă oferim o gamă variată de modele de paturi și saltele pentru a satisface gusturile și nevoile tuturor clienților. Produsele realizate de noi reprezintă cu siguranță alegerea optimă.

În dormitor trebuie creată o ambianță cât mai odihnitoare și romantică ce vă deconectează de stresul cotidian acumulat. Alegearea culorilor joacă de asemenea un rol foarte important în dormitor. Mobila la comanda realizata de MobilaKoncept îndeplinește cu succes toți factorii necesari.

saltele
Saltele

Saltele cu plasă de arcuri, arcuri independente, material memory-foam, latex, eliocel și fibră de cocos

Oricât de bine este mobilat și aranjat un dormitor, fără un suport pentru dormit de calitate, experiența dvs. nu va fi una pozitivă.Vă propunem spre achiziționare numai saltele atestate în cadrul UE, toate având cel mai bun raport calitate-preț existent pe piața din România.

Dormitoare pentru copii

Realizate conform normelor Uniunii Europene

Designul mobilierului pentru copii trebuie să țină cont de normele de siguranță impuse de UE. Trebuie evitate pe cât posibil colțurile în unghi de 90 grade și șuruburile la vedere ce pot cauza grave accidente copilului dvs. De asemenea materialele și substanțele din care se realizează mobila de copii trebuie să nu provoace alergii celui mic.

dormitoare copii
Desene pe pereți

Pictură decorativă pentru camera celor mici

Oferim o gamă de servicii noi de amenajare interioară și anume pictarea pereților interiori și exteriori cu vopseluri acrilice. Această tehnică vă asigură un ambient plăcut și original, dar în același timp unic, picturile fiind realizate manual. Cu siguranță camera celor mici va avea o amprentă unică și personală.

Mobila dormitor la comanda

Exemple mobilier dormitor realizat

 • Mobila dormitor la comanda

  Mobila dormitor la comanda

 • Mobila dormitor copii la comanda

  Mobila dormitor copii la comanda

 • Mobila dormitor la comanda

  Mobila dormitor la comanda

 • Mobilier dormitor copii

  Mobilier dormitor copii

 • Mobilier dormitor

  Mobilier dormitor

 • Mobila dormitor la comanda tineret

  Mobila dormitor la comanda tineret

 • Mobila dormitor la comanda AML

  Mobila dormitor la comanda AML