Pareri clienti

Au trecut sapte ani de cand aceasta mobila a fost lucrata de Mobila Koncept. Impecabil ! Profesionalism si responsabilitate ! Tot respectul meu ! Recomand, recomand, recomand.

Virginia Georgescu

Recomand cu caldura Mobila Koncept. O echipa de profesionisti de la design la executie! Consultanta excelenta, executie si montaj impecabile, deadline-uri respectate. Si in plus preturi foarte bune pentru produsele livrate! Le doresc mult success in continuare cu cati mai multi clienti fericiti!

Bogdan Georgescu

Totul la SUPERLATIV!Materiale/finisaje de calitate si montaj profesional.Multumesc Silviu pentru tot: de la consiliere in alegere culorilor/design-ului potrivit apartamentului meu si pana la rezultatul final! Recomand!

Razvan M

Recomand din tot sufletul pentru profesionalism, calitatea lucrarii, rabdare pentru toate cerintele si mai ales pentru respectarea termenului de livrare.

Andreea Acatinca

Calificativul este EXCELENT! Excelent raport pret/calitate, excelent serviciul prestat de echipa ( punctuala si rapida). Toate au decurs conform celor stabilite : pret, timp de executie, montaj. Materialele au fost conform asteptarilor. Recomand oricand cu placere aceasta firma.

Cristian (Baloteesti, Ilfov)

Superb! Alt cuvant nu am avut cu care sa incep... Am asteptat dressingul mult dorit cu sufletul la gura. Au sosit cu el exact cum am stabilit, foarte prompti. Calitatea produsului este foarte buna, se observa calitatea materialelor folosite. Echipa de montaj foarte profesionista si amabila. Recomand cu incredere si ne vedem la urmatorul proiect!

Silviu R.

Recomand calduros Mobila Koncept. Totul a fost f bine- interactiunea cu dl Silviu Parnuta, sfaturile pe care le -am primit pt optimizarea conceptului nostru si in alegerea materialelor, executia mobilierului si profesionalismul echipelor de montaj. Nota 10.

Sorina H

Am avut placerea sa colaborez cu aceasta firma pentru mobilarea unui apartament cu trei camere. La un pret corect am beneficiat de consultanta pentru proiectarea mobilierului, realizarea mobilei conform proiectului si montajul realizat de o echipa super. Totul a fost realizat conform asteptarilor. Un mare plus este respectarea termenului de livrare asumat la semnarea contractului. Recomand Mobila Koncept.

Avram Gabriel

Profesionalism de la primul contact, la masuratori, pana la ultima imbinare. Recomand !

Razvan

Super profi! Cand toti cei care fac mobila au adaos 500%, aici am gasit pretul corect pentru mobila construita. Baietii la montaj, jos palaria!!! Recomand cu caldura!

Gabriel Birsan
Imi doream un perete despartitor din usi glisante, iar mobilakoncept mi-a indeplinit cu seriozitate aceasta dorinta. Au fost foarte atenti la detalii, oferind sfaturi ( referitoare la materiale, design, preturi) sincere si utile in avantajul clientului si axate pe calitatea produsului finit. Totul a decurs exemplar de la plasarea comenzii la executie, livrare si montaj. De aceea le multumesc si ii recomand!
Oana Hanc

In urma contractului incheiat am receptionat comanda ce se dovedeste a fi exact ce ne-am dorit. Spatiul de lucru este maxim optimizat iar mobilierul respecta intocmai specificatiile dosarului de sarcini pus la dispozitie producatorului. Multumesc dl. Silviu Parnuta pentru implicarea si seriozitatea de care ati dat dovada in realizarea acestui proiect! Cu siguranta vom mai colabora si pentru urmatoarele proiecte.

Ramis Armand

Dupa lungi cautari am reusit sa gasesc un producator de mobilier dispus sa faca si aceasta lucrare. Toti cei cu care am discutat au zis ca nu pot face un dulap perfect incastrat sub scara si in urma unei recomandari am ajuns la mobilakoncept. A durat putin cam mult realizarea acestui mobilier…aproximativ 6 saptamani, insa rezultatul este minunat. Echipa de montaj foarte profi, au montat acest ansamblu in 5 ore fara prea mult deranj. Recomand cu caldura aceasta firma si cu siguranta vom mai colabora. Zi frumoasa!

Danciu Mihai
Am realizat o lucrare si ma declar multumit de rezultatul acesteia. Design.ul placut- ideile personale imbinate cu sfaturile proiectantului, echipa de montaj profesionista. Recomand cu drag!
Matei Flavius
Super servicii, super promptitudine si preturi rezonabile !
Ion B.
Foarte tari, mi-au facut o mobila superba, daca as mai avea o casa as apela tot la ei.
Andrei Costache
Comanda dureaza 2 saptamani dar echipa de montaj se misca rapid.
Petronela Gheorghe
Foarte seriosi, eventualele modificare pe care le doriti se remediaza rapid fara nici un cost suplimentar.
Elena Gheorghiu

Dupa aproximativ 2 luni de asteptare a venit vremea sa pregatesc prima cina in noua mea bucatarie. Ne vedem curand pentru mobila de dormitor😀

Maria Bordeianu
Eu am avut ceva probleme de intarziere a livrarii cu 2 zile dar rezultatul a fost excelent.
Petru Borion
Adaugă părere