Pareri clienti

Profesionalism de la primul contact, la masuratori, pana la ultima imbinare. Recomand !

Razvan

Super profi! Cand toti cei care fac mobila au adaos 500%, aici am gasit pretul corect pentru mobila construita. Baietii la montaj, jos palaria!!! Recomand cu caldura!

Gabriel Birsan
Imi doream un perete despartitor din usi glisante, iar mobilakoncept mi-a indeplinit cu seriozitate aceasta dorinta. Au fost foarte atenti la detalii, oferind sfaturi ( referitoare la materiale, design, preturi) sincere si utile in avantajul clientului si axate pe calitatea produsului finit. Totul a decurs exemplar de la plasarea comenzii la executie, livrare si montaj. De aceea le multumesc si ii recomand!
Oana Hanc

In urma contractului incheiat am receptionat comanda ce se dovedeste a fi exact ce ne-am dorit. Spatiul de lucru este maxim optimizat iar mobilierul respecta intocmai specificatiile dosarului de sarcini pus la dispozitie producatorului. Multumesc dl. Silviu Parnuta pentru implicarea si seriozitatea de care ati dat dovada in realizarea acestui proiect! Cu siguranta vom mai colabora si pentru urmatoarele proiecte.

Ramis Armand

Dupa lungi cautari am reusit sa gasesc un producator de mobilier dispus sa faca si aceasta lucrare. Toti cei cu care am discutat au zis ca nu pot face un dulap perfect incastrat sub scara si in urma unei recomandari am ajuns la mobilakoncept. A durat putin cam mult realizarea acestui mobilier…aproximativ 6 saptamani, insa rezultatul este minunat. Echipa de montaj foarte profi, au montat acest ansamblu in 5 ore fara prea mult deranj. Recomand cu caldura aceasta firma si cu siguranta vom mai colabora. Zi frumoasa!

Danciu Mihai
Am realizat o lucrare si ma declar multumit de rezultatul acesteia. Design.ul placut- ideile personale imbinate cu sfaturile proiectantului, echipa de montaj profesionista. Recomand cu drag!
Matei Flavius
Super servicii, super promptitudine si preturi rezonabile !
Ion B.
Foarte tari, mi-au facut o mobila superba, daca as mai avea o casa as apela tot la ei.
Andrei Costache
Comanda dureaza 2 saptamani dar echipa de montaj se misca rapid.
Petronela Gheorghe
Foarte seriosi, eventualele modificare pe care le doriti se remediaza rapid fara nici un cost suplimentar.
Elena Gheorghiu

Dupa aproximativ 2 luni de asteptare a venit vremea sa pregatesc prima cina in noua mea bucatarie. Ne vedem curand pentru mobila de dormitor😀

Maria Bordeianu
Eu am avut ceva probleme de intarziere a livrarii cu 2 zile dar rezultatul a fost excelent.
Petru Borion
Am facut impreuna mobilier pentru un apartament. Desi aveam un proiect initial, la realizarea masuratorilor am primit cateva recomandari de imbunatatire foarte practice.

Spatiul a fost folosit la maximum si mobila arata foarte bine. Comunicare foarte buna pe parcursul derularii contractului.

Punctualitate. Seriozitate. Multumim, Silviu!
Cristina L.
Multumim Mobila Koncept pentru calitate, design,promptitudine si profesionalism. Recomand cu incredere celor interesati pentru un concept modernist ! Multumim intregii echipe si in special d-nului Silviu pentru ideile si sfaturile oportune. Mult succes in continuare si nu uitati mai avem inca 2 dormitoare de mobilat ! Toate cele bune ! Liliana si Laurentiu Cata
Lili & Laur
Firma serioasa, am fost multumit. Recomand tuturor.
Alexe Toader

Am colaborat cu mobilakoncept pentru realizarea unui mobilier de baie, sunt multumita de ce a iesit, recomand cu incredere. Multumesc.

Madalina Popa
Am mobilat complet trei apartamente cu firma respectiva. Raport calitate / pret foarte bun, am fost multumit de executia si montajul mobilierului si ce este mai important stiu sa consilieze atat dpdv al solutiilor tehnice cat si al designului. Vi-l recomand pe Matei Mihai, care chiar este un profesionist in meseria lui.

Ca-n viata, exista si minusuri, trebuie sa va inarmati cu rabdare la termenele de montaj, dar in final nu ne mobilam casele in fiecare zi.

Zorila Dan
Am avut o surpriza placuta, produsul mi-a depasit asteptarile. Executie, montaj, termene, colaborare extraordinara. Voi continua proiectele de mobilier cu dvs. Multumesc!
Mihaela Tanase
Am avut un corp gresit (putin mai mare) dar s-a rezolvat ziua urmatoare, per ansambu totul a fost ok.
Daniel Mihalache
Am inceput prin a comanda mobila de bucatarie si dovada ca raportul calitate/pret a fost foarte bun, am colaborat in continuare cu MobilaKoncept pentru mobilarea aproape completa a unui apartament de 4 camere.

Asta s-a intamplat pentru ca am vazut calitate, seriozitate, expertiza, promptitudine. Pe viitor, la nevoie, ii vom contacta din nou, cu siguranta ?

Corina Pais
Adaugă părere