Usi glisante

Usile glisante realizate de noi pot fi folosite ca perete despărțitor, uși de cameră, uși pentru dressing, utilizând spațiul la capacitatea maximă. Principalul avantaj al sistemelor de usi glisante este reprezentat de raza mică de deschidere, astfel spațiul existent fiind utilizat la maxim.

Sistemele de glisare utilizate de compania noastră sunt sisteme germane și poloneze, având certificate de calitate, fiind comercializate în Comunitatea Europeana.

Aceste usi glisante sunt destinate utilizării atât în spațiile de locuințe cât și în amenajarea de spații de business sau comerciale.

Usile glisante pot secționate orizontal cu până la 5 ochiuri, pentru acest lucru folosindu-se profile de aluminiu special concepute pentru rigidizarea ușii în cazul în care aceasta atinge suprafața maxima recomandată.

4 tipuri de sisteme usi glisante

4 tipuri de sisteme de glisare

 

Fiecare sistem de usi glisante are avantajele si dezavantajele proprii.
Sistemele de glisare se pot prinde pe podea, în interiorul corpului de mobilier sau în tavan.

Vezi detalii despre tipurile de glisare

Dimensiuni

Dimensiuni maxime recomandate

Dimensiunile maxime pentru care garantăm rezistența usilor glisante:

 • PAL melaminat: 2700mm înălțime / 1200mm lățime
 • Sticlă: 2700mm înălțime / 1000mm lățime
dimensiuni usi glisante

Profile usi

Multiple culori disponile

Puteți personaliza designul ușilor glisante fie că vorbim de uși cu rol de separare fie despre uși pentru dressing puteți alege profilele dintr-o colecție vastă de culori și nuanțe.

Astfel asortarea culorii profilelor cu tipul materialului din compoziția ușii sau cu accesorile deja existente în încăpere devine mai ușoară, iar rezultatul este cel așteptat.

profile usi glisante
mobila dressing sticla

Sticlă

Sticlă clară, sticlă sablată și oglindă

Sistemele de glisare realizate de mobilaKoncept permit construcția unei uși integral din sticlă. În funcție de destinația acesteia, sticla poate avea un grad de opacitate scăzut (geam clar), ridicat (geam sablat) sau cu capacitate de reflexie (oglindă), cât și sticlă cu diverse tente de culoare (fumuriu, verde, etc).

Pentru a păstra standardele privind siguranța utilizării, sticla usilor poate fi securizată, diminuând astfel riscurile de accidentare în cazul spargerii.

Sticlă colorată

Personalizare cu folie colorată

Geamul colorat reprezintă unul din cele mai folosite materiale în compoziția unei uși glisante. Sticla colorată există în variată vopsită sau sticlă clară cu folie colorată.

Cea din urmă variantă este și cea mai atrăgătoare datorită numărului mare de nuanțe și datorită securizării împotriva spargerii ce rezultă în urma aplicării foliei.

Usi glisante sticla colorata Usi glisante 2 Usi glisante 3 Usi glisante 4
mobila dressing sticla

PAL melaminat

Peste 100 de nuanțe disponibile

PAL-ul melaminat ajută la asortarea sistemului de glisare cu mobilierul existent sau cu dressing-ul din care face parte. Mostrarul disponibil conține peste 100 de nuanțe și culori din care puteți să alegeți.

Imagini

Personalizare cu imagine

Pentru clienții ce doresc să își exprime personalitatea într-un mod vizibil oferim serviciul de printare și laminare a diverselor materiale ce intră în componența ușii.

Astfel o banală ușă glisantă se poate transforma într-o piesă de mobilier cu design unic perfect încadrată în ambientalul spațiului destinat.

Usi glisante dressing 1 Usi dressing 2 Usi dressing 3 Usi dressing 4
Usi glisante sistem PROFI
Usi glisante sistem PROFI
Usi glisante sistem PROFI
Usi glisante profile aluminiu PROFI

Usi glisante PROFI

Sistem profesional de glisare

Sistemul pentru uși glisante PROFI este un sistem profesional ce oferă clienților un număr variat de posibilități. Tinând cont de nevoile și dorintele utilizatorilor au fost create nu mai puțin de șase profile verticale universale. Datorită particularităților de construcție, aceste mânere sunt potrivite pentru materiale de grosimi diferite, între 4 și 18 mm.

Ușile glisante realizate cu sistemul PROFI pot avea până la 3000 mm înaltime și 1200 mm lățime. Posibilitatea ajustării înălțimii ușii cu până la 20 mm înălțime reprezintă un avantaj excepțional. PROFI este un sistem de glisare stabil și silențios.

Usi glisante FLY

Fără găurirea podelei

Sistemul de uși glisante cu profile din aluminiu FLY vă oferă beneficiul unei functionalități impecabile dată de calitatea concepției sistemului și a materialelor folosite, dublată de valențe estetice ireproșabile datorate calității tăieturilor și finisajelor.Ușile glisante FLY au sistemul de glisare montat la partea superioara a ușii iar în partea de jos, în loc de a doua sină, au o rolă de ghidare care asigură deplasarea ușii fară a necesita montarea unei șine pe podea.

Usi glisante sistem FLY
Usi glisante sistem FLY
Usi glisante sistem FLY
Usi glisante sistem FLY
Usi glisante EKO
Usi glisante EKO
Usi glisante EKO
Usi glisante profile aluminiu EKO

Usi glisante EKO

Sistem de glisare economic

Sistemul de aluminiu EKO este un sistem economic de uși glisante ce oferă un nivel excepțional în calitate și durabilitate la un preț scăzut. Sistemul EKO este compus din două cele mai populare forme de profile verticale. Un mâner universal potrivit pentru materialele de umplutură de 4 mm, 10 mm și un mâner pentru pal de 18 mm grosime.

Ușile glisante realizate cu sistemul EKO pot avea până la 2700 mm înălțime și 1000 mm lățime. Înălțimea ușii se poate ajusta cu până la 20 mm. Modul de asamblare simplu și rapid al unei uși oferă un avantaj deosebit.

EKO este sistemul de glisare cu cel mai bun raport calitate-preț existent.

Usi glisante MODENA

Modern, luxos și cu un design excepțional

Sistemul de aluminiu MODENA este un sistem de uși glisante modern și luxos cu un design excepțional datorită celor două tipuri de mânere cu linii fine și șase culori inedite.

Particularitățile sistemului MODENA încurajează creativitatea și căutarea unor soluții de ultimă generație în designul dressingurilor. Profilul de legătură îngust a fost creat special pentru a pune în evidentă modernismul și unicitatea dulapurilor tip dressing. În același timp, mânerul scobit fixat în profilul de legătură lat îi oferă dressingului un design neconvențional și usurință în utilizare.

Usi glisante sistem MODENA
Usi glisante sistem MODENA
Usi glisante sistem MODENA
Usi glisante profile aluminiu MODENA

Usi glisante la comanda

Exemple usi glisante realizate

 • Usi glisante separator spatiu

  Usi glisante separator spatiu

 • Usi glisante balcon

  Usi glisante balcon

 • Usi glisante imagine

  Usi glisante imagine

 • Usi Glisante Bucatarie

  Usi Glisante Bucatarie

 • Usi glisante hol

  Usi glisante hol

 • Usi glisante oglinda

  Usi glisante oglinda

 • Usi glisante dressing

  Usi glisante dressing

Formular – Cere ofertă uși glisante