Politica privind protecția datelor personale

I. Informații generale

Confidențialitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal reprezintă una dintre preocupările principale ale K-MOB EXCLUSIVE DESIGN SRL, cu sediul în Bucuresti, Sector 6, Bvd. Timisoara Nr.69 în calitate de operator de date.
Acest document are rolul de a vă informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în contextul utilizării paginii de internet mobilakoncept.ro. („Site-ul”)

II. Categoriile de date cu caracter personal prelucrate

Ca vizitator al Site-ului, K-MOB EXCLUSIVE DESIGN SRL va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal pe care le furnizați în mod direct în contextul utilizării Site-ului, cum ar fi datele pe care le furnizați în cadrul secțiunii de contact / întrebări / cerere ofertă, în măsura în care ne contactați în acest fel.

III. Scopurile și temeiurile de prelucrării

Dacă sunteți potențial client al Site-ului, K-MOB EXCLUSIVE DESIGN SRL prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal astfel:

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop are la bază cererea de ofertă între dumneavoastră și K-MOB EXCLUSIVE DESIGN SRL. Furnizarea datelor dumneavoastră cu caracter personal este necesară pentru realizarea și transmiterii ofertei de preț. Refuzul furnizării datelor de contact poate avea drept consecință imposibilitatea contactării dumneavoastră pentru furnizarea ofertei de preț.

IV. Durata pentru care vă prelucrăm datele

Ca principiu, K-MOB EXCLUSIVE DESIGN SRL va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal atât cât este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare menționate mai sus, dar nu mai mult de 2 ani de la data inscrierii în baza noastră de date.

V. Dezvăluirea datelor cu caracter personal

Nu dezvăluim și nu vindem datele dumneavoastră personale, totuși pentru îndeplinirea scopurilor de prelucrare, K-MOB EXCLUSIVE DESIGN SRL poate dezvălui datele dumneavoastră către parteneri sau entități care sprijină K-MOB EXCLUSIVE DESIGN SRL în desfășurarea activității prin intermediul Site-ului (furnizori de servicii IT), ori către autoritățile publice centrale/locale, în următoarele cazuri  exemplificativ enumerate:

VI. Transferul datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal furnizate către K-MOB EXCLUSIVE DESIGN SRL în Site nu vor fi transferate în mod voit către niciun partener extern.

VII. Drepturile de care beneficiați

În condițiile prevăzute de legislația în materia prelucrării datelor cu caracter personal, în calitate de persoane vizate, beneficiați de următoarele drepturi:

Este posibil ca, în urma solicitării de ștergere a datelor, K-MOB EXCLUSIVE DESIGN SRL să anonimizeze aceste date (lipsindu-le astfel de caracterul personal) și să continue în aceste condiții prelucrarea pentru scopuri statistice;

Pentru orice întrebări suplimentare cu privire la modul în care datele cu caracter personal sunt prelucrate și pentru a vă exercita drepturile menționate mai sus, vă rugăm să vă adresați la adresa de email: office@mobilakoncept.ro.

Această pagină de internet folosește fișiere de tip cookie. Pentru mai multe informații cu privire la modul în care se folosesc aceste fișiere, vă rugăm să accesați următorul link: Despre cookie