Mobila la comanda

Mobila la comanda in Bucuresti

MobilaKoncept transpune în realitate ideile dvs, având avantajul unei echipe tinere, dedicată și bine pregatită profesional. Atenția sporită alocată detaliilor recomandă compania noastră ca fiind o alegere inspirata astfel încât casa/spațiul dumneavoastră să fie amenajat într-un mod ce vă reprezintă.

10 ani experiență

Avem experiență în producția de mobilier de mai bine de 10 ani, echipă de tineri profesioniști, lucrăm cu materiale de bună calitate și oferim o atenție sporită detaliilor. Raportul calitate-preț al mobilierului nostru este unul corect și competitiv pe piață. Vezi portfofoliu >

 

Servicii oferite

Oferim un pachet complet de servicii ce vine în ajutorul dvs. în vederea realizării mobilierului la comanda personalizat

Consultanta mobila la comanda

Consultanta mobila la comanda in Bucuresti

 

Pentru a transpune ideile dumneavoastră cât mai bine în realitate, consilierii nostri vă stau la dispoziție.

Vă asigurați astfel că ideile dumneavoastră privind amenajarea cu mobilier a casei/biroului sunt puse în practică cu ajutorul celor mai eficiente metode, într-un mod cât mai profesionist.

Proiectare mobilă 2D/3D

 

MobilaKoncept pune la dispoziția clienților serviciul de simulare în variantă 2D/3D a proiectelor de mobilier. Simularea 3D a proiectului dumneavoastră vă oferă o imagine realistă asupra spațiului și modului de amenajare al acestuia.

Mobila proiectare
Transport mobila
Transport și montaj

Gratuit în București și zonele limitrofe. În țară în funcție de valoarea comenzii.

Toate produsele de mobilier realizate de noi beneficiază de transport și montaj gratuit pe raza Municipiului București.

Modalități de achiziție

Vă oferim 2 modalități de achizitie a serviciilor și produselor noastre de mobilier la comandă

1. Trimite schița

Trimiteți schița sau proiectul prin formularul de contact sau pe adresa de email office@mobilakoncept.ro

Cea mai rapidă metodă de a obține o cotație de preț preliminară pentru mobila la comanda este să ne trimiți o schiță a mobilierului dorit cu cotele aferente (lungime, lățime și adâncime a fiecărui corp în parte).

Exemple de schițe trimise de clienți:

2. Apelezi un consultant

Apelați telefonic un consultant pentru a programa o întâlnire la domiciliul/sediul dvs. în vederea efectuăriile măsurătorilor, a cotației de preț și realizarea unui proiect 3D pentru previzualizarea proiectului de mobilier.

021 313 26 31
0723 156 338 0722 402 961

Indiferent de varianta aleasă, prețul exact se stabilește după măsurătorile finale înainte de semnarea contractului de execuție.